Er berøringsfri bilvask dårlig for lakk?

Berøringsfri bilvask skal generelt være i orden.Det du bør vurdere er at inkluderingen av kjemikaliene med høy og lav pH kan være litt hard mot klarlakken din.

Det bør bemerkes at hardheten til kjemikaliene som brukes er mer sannsynlig å være skadelig for beskyttende belegg som er påført finishen din, siden de er mindre holdbare enn selve klarlakken.

Hvis du bruker en automatisk berøringsfri bilvask sjelden, bør du ikke være bekymret for at klarlakken din går i stykker.Du bør planlegge å påføre voks eller malingsmasse på nytt etterpå.

Hvis du har et keramisk belegg, bør du være mindre opptatt av at automatiserte bilvasker bryter ned lakkbeskyttelsen din.Keramiske belegg er veldig gode til å motstå sterke kjemikalier.

Hvis bilen din ikke er for skitten og du ikke er bekymret for å måtte vokse turen på nytt, bør du være rimelig fornøyd med sluttresultatet.
微信截图_20210426135356
Hvis du allerede har problemer med klarlakken din, vil det være lurt å unngå all bilvask bortsett fra håndvask.

Hva er en berøringsfri bilvask?
En automatisk berøringsfri bilvask er veldig lik den vanlige drive-thru-bilvasken du er kjent med.Forskjellen er at i stedet for gigantiske spinnebørster eller lange strimler av bølgende stoff, bruker den høytrykksvannstråler og kraftigere kjemikalier.

Du har kanskje til og med brukt en berøringsfri automatisk bilvask og ikke engang skjønt at den var annerledes enn en mer tradisjonell automatisk bilvask.Hvis du faktisk ikke tar hensyn til mekanismene som brukes til å rengjøre bilen eller lastebilen din, vil du ikke merke noen forskjell.

Der du kanskje merker en forskjell er kvaliteten på rengjøringen du vil se når kjøretøyet kommer ut i den andre enden.Høyt trykk kan ikke helt erstatte fysisk berøring av overflaten på malingen din for å få den ren.

For å hjelpe til med å lukke gapet bruker berøringsfrie automatiske bilvaskehaller vanligvis en kombinasjon av rengjøringsløsninger med høy pH og lav pH for å bryte ned vedlegget som skitt og veismuss har med bilens klarlakk.

Disse kjemikaliene hjelper ytelsen til den berøringsfrie bilvasken, slik at den kan gi et mye renere resultat enn med bare trykk.

Dessverre gjør den vanligvis ikke en like god jobb som en mer tradisjonell bilvask, men resultatene er vanligvis mer enn tilstrekkelige.
展会3
Berøringsfri automatisert bilvask vs berøringsfri bilvaskmetode
En av metodene vi anbefaler for å vaske bilen eller lastebilen din selv for å minimere mulighetene for å skrape finishen er den berøringsfrie metoden.

Den berøringsfrie metoden er en bilvaskmetode som er veldig lik den til en automatisk berøringsfri bilvask, men den er litt annerledes på en viktig måte.Metoden vi anbefaler bruker typisk bilsjampo som er ekstremt skånsom.

Automatiserte berøringsfrie bilvaskehaller bruker vanligvis en kombinasjon av rengjøringsmidler med høy og lav pH som er mye tøffere.Disse rengjøringsmidlene er mer effektive til å løsne smuss og skitt.

Bilsjampo er designet for å være pH-nøytral og flott for å løsne skitt og veismuss, men ikke skade voks, tetningsmidler eller keramiske belegg som er påført som beskyttelse.

Selv om bilsjampo er rimelig effektiv, er den ikke like effektiv som kombinasjonen av rengjøringsmidler med høy og lav pH.

Både automatiske berøringsfrie bilvaskehaller og den berøringsfrie bilvaskemetoden bruker høytrykksvann for å få kjøretøyet rent.

Bilvasken bruker industrielle vannstråler, og hjemme vil du bruke en elektrisk høytrykkspyler for å få et lignende resultat.

Ingen av disse løsningene kommer til å få kjøretøyet ditt helt rent dessverre.De vil gjøre en ganske god jobb, men hvis bilen din er veldig skitten, må du bryte ut bøttene og vaske votten for å få de beste resultatene.


Innleggstid: 17. desember 2021