CBK: Pioneren og lederen av det helautomatiske bilvaskesystemet som integrerer vask og stell

De siste årene, med økende mangel på bilvaskearbeidere, har helautomatiske bilvaskemaskiner blitt populære i bransjen, og flere og flere butikker har begynt å ta hensyn til bruken av helautomatiske bilvaskemaskiner.CBK har blitt mer og mer briljant i denne prosessen.
图片1

Shenyang CBK Automation Machinery Equipment Co., Ltd. er en nasjonal høyteknologisk bedrift.I 2018 kjøpte og integrerte den den opprinnelige 4-årige FoU- og produksjonserfaringen fra et profesjonell produksjonsanlegg for en berøringsfri bilvaskemaskin.Utvidelse, den totale investeringen er nå over 20 millioner yuan, og produksjonsverkstedet dekker mer enn 10 000 kvadratmeter.Nå har den en storskala produksjons- og salgskapasitet på mer enn 2000 enheter per år.Salget er overført fra hjemmemarkedet til verdensmarkedet.Et av de ledende merkene.
CBK industriell produksjonsbase, som ligger i Shenyang Industrial Park, Liaoning-provinsen, er en moderne produksjonsbase med et areal på 260 000 kvadratmeter.Med utviklingsmålet om å dempe evnen til uavhengig innovasjon, bryte det internasjonale monopolet og dyrke verdensmerket, er CBK-automatiseringen forpliktet til å bli en ledende internasjonal bedrift innen verdens teknologi for kjøretøyrengjøringsindustrien.

CBK Industrial Marketing Center, som ligger på Canghai Road nr. 30, Tiexi District, Shenyang City, integrerer utstyrsvisning og innenlandsk og utenlandsk salg, og streber etter å tilby mer praktiske tjenester for kundenes inspeksjonsopplevelse.

Selskapet har vært forpliktet til å gi brukerne høykvalitets, høy ytelse og intelligente automatiske kjøretøyrengjøringssystemer i mange år.Selskapet integrerer forskning og utvikling, prosessering og produksjon.Den har samlet en gruppe profesjonelle tekniske innovasjonsteam, holdt tritt med tiden og fortsatte å prøve, utviklet og produsert et automatisk bilvaskesystem med utmerket kvalitet og ledende teknologi.

Selskapet har 10 000 kvadratmeter med produksjon, kontor og testplasser, og har komplette test- og testinstrumenter og utstyr.Hele maskinen og modulene kan testes uavhengig for produkter, eller de kan testes i samarbeid med hverandre under ledelse av det omfattende testsystemet, og omfattende tester kan utføres systematisk.

Selskapet har et profesjonelt FoU-senter, ledet av senior FoU-personell i den innenlandske industrien, hovedsakelig inkludert PLC-programvare, høytrykk, lavtrykk, maskineri, vann, gass og andre avdelinger for å designe, analysere, teste og verifisere produkter i deres respektive profesjonelle Enger., for å gi vitenskapelig grunnlag for produkttesting og optimalisering.Det er fem eksperimentelle testplattformer for å møte de ulike behovene til ytelsestesting av bilvaskemaskiner.

图片2

图片4

bilde 15

CBK-selskapet ser på produktkvalitet som livet til bedriften, og ser på hver del av produktet som livets organ.Den er designet og produsert i strengt samsvar med europeiske og amerikanske standarder, og har bestått den europeiske CE-sertifiseringen, som virkelig lar deg bruke den uten bekymringer.

15-108

CBK serie 360 ​​berøringsfri bilvaskemaskin kan være helautomatisert, og kan fullføre rengjøring, pleie, voksing, polering, belegg og lufttørking av kjøretøy automatisk uten manuell betjening.


Innleggstid: 25. mars 2022