Hvorfor bør du gå til en berøringsfri bilvask?

Når det gjelder å holde bilen din ren, har du alternativer.Ditt valg bør samsvare med din generelle bilpleieplan.
En berøringsfri bilvask gir én hovedfordel i forhold til andre typer vask: Du unngår kontakt med overflater som kan bli forurenset med smuss og skitt, og potensielt riper opp bilens dyrebare finish.

Hvorfor bruke en berøringsfri bilvask:
1. Beskytter maling mot riper;
2. Billig;
3. Arbeid er effektivt og sparer tid.
4. Godt alternativ for vedlikeholdsvasker mellom grundig skrubbing;
5. Reduserer potensiell skade på løse kroppsdeler, antenner og andre utstikkende deler.
6. Design elegant, luksuriøs atmosfære og også følelsen av skjønnhet.

CBK bilvasker har 4 hovedfordeler.
1. Frekvensomformerteknologi.CBK tar i bruk 18kw heavy-lode frekvensomformer som kan kontrollere maskinens høye og lave trykk på vannspray og høy og lav hastighet på vifter.Med frekvensomformersystemet og PLS kan du sette opp vaskebehandlingen som du ønsker.
2.Dobbeltrør skilles helt fra start til slutt.Den mekaniske armen er sammensatt med vannrør og skumrør, som sørger for at trykket til sprøytevann kan nå 90-100bar.Og på grunn av doble rør er skumkonsentrasjonen høyere, og automatisk selvrensende funksjon er enkel å utføre.
3. Alt tilbehør og kretser er vanntette.Pumpeskap, kontrollskap, kraftskap og proporsjonsskap er i tørt miljø.Koblingsboksen på den bevegelige kroppen limes hermetisk.
4.Direct drive system.15kw 6 pols motor og Tyskland Pinfl høytrykkspumpe er matchet med en kobling.Denne metoden i stedet for tradisjonell remskiveoverføring, så CBK skive er mer holdbar, stabil og sikkerhet.
Men det er også ulemper med berøringsfri bilvask.Som for eksempel:
1. Rengjør ikke så godt som håndvasker.
2.Fans utfører begrenset tørking.(Effekten av tørking kan bare nå 80-90%.)Og ufullstendig tørking kan skape nye flekker på bilvaskingen.
3. Rengjøringskjemikalier er skadelig for miljøet.
Uansett, det er fortsatt en god idé og et godt valg å investere i markedet for berøringsfri bilvasker, og CBK kan være det beste valget hvis du vil redusere vedlikeholdsproblemene og kostnadene somikke komme med det.


Innleggstid: 11. oktober 2022